CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jom follow me,I follow u..

Jan 8, 2015

Pelajar sekolah menengah minat belajar crochet..



Hari ni Aisyah mula belajar mengait.. di ajar sc,ch dan dc.. mula2 memang agak xmenyenangkan hati tengok dc yang dah siap..terus cut off benang n tanya aisyah teringin nak buat apa?aisyah jawab nak buat topi.. ok.. proceed.. alhamdulillah.. dah nampak lebih kemas dr seblum tu.. di ajar dalam masa 2 jam saja dah boleh buat 4 row tapak topi.. oklah tu kan.. lagipun beginner.. 
lagipun dia minat dan masa tak terbuang begitu saja..
kalau anda minat nak belajar di area Klang klik Kelas crochet kanak2 / dewasa

1 comments:

sherlina halim

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Popular Posts